Brave Groping - Handyman

Min man skulle älska det

Posted Oct. 26, 2017, 8:39 a.m. By hebert Tags: Jobb

Min man har provat på en hel del olika jobb och det är ju kul och bra att få lite erfarenhet av olika typer av jobb. Och det lär man sig en hel del av att göra. Något som jag vet att min man skulle älska att jobba med är att jobba med grävmaskin i stockholm. Det skulle vara något som han skulle tycka var väldigt kul, att få sitta och pröva hela dagarna.
Han älskar alla typer av maskiner och motorer så att få jobba med en grävmaskin vet jag skulle vara av en dröm för honom. Han fick prova på en liten grävmaskin och det tyckte han var så kul, han vart som ett litet barn som fått en ny leksak och inte kunde slita sig från den.

Härligt med olika intressen

Ja det är kul att det finns så många olika intressen och att man kan jobba med så många olika saker. Och det är ju tur att vi inte alla gillar samma saker för då skulle det inte bli så kul , då skulle det verkligen bli konkurrens om vem som ska jobba med vad. Nu är det ju bra att man kan välja det man tycker är kul och det är ju bra att vi inte alla vill jobba med samma sak.
Men samtidigt så tror jag att man skulle tycka om att jobba med något som man har fått för sig att man inte tycka om. Jag tror att om man bara får pröva på det så är det något som man skulle tycka var väldigt kul och något som man gärna gör.
Det gäller nog bara att få prova på det och se vad det är som är kul och se om det är något som man skulle kunna tänka sig att jobba med. Det är bra att pröva.